Wat zegt men over mij?

Het is niet eenvoudig een coach uit te zoeken. er zijn er zoveel! Hoe weet je of een coach bij je past? Of het iemand is waar je je vertrouwd zou kunnen voelen.   Op deze pagina worden de bevindingen geplaatst die men over mij zegt. Wie weet wordt daarmee je keuze makkelijker.

'Ik ben direct en eerlijk, betrokken en persoonlijk. Als coach houd ik je een spiegel voor, en stel je verdiepende vragen waardoor je vanuit een ander perspectief naar je vraagstukken kan kijken. Ik durf je te confronteren waar nodig en ik neem alle tijd voor de gesprekken. Ik geloof er niet in dat ik je in je kracht kan zetten, maar ik help je wel om je eigen kracht te ontdekken. waardoor je vol vertrouwen verder kunt'


Mijn naam is Marielle en ik ben al heel lang werkzaam als gecertificeerd live coach. Mijn praktijk heet: Rebelcoaching. Het is mijn missie om mensen te verbinden met hun eigen-aardige zelf en hun diepste verlangen. In dit werkboek wordt je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken De naam Rebelcoaching is een bewust gekozen naam. Een rebel gaat in opstand op het moment dat er in zijn/ haar leven iets vastloopt, en gaat op zoek naar mogelijkheden om zich weer te herpakken, waardoor hij/zij zich weer in balans voelt. Deze online coachreis helpt je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf naar voren te halen.

 

Ik wens jou een hele waardevolle reis.