Aanbod

Het is mijn persoonlijke missie dat mensen die het traject 'Leef' hebben voltooid, erop terugkijken en zeggen: "Dat is het keerpunt in mijn leven geweest! 

 

Een aantal jaren geleden begon ik mijn coachpraktijk, omdat ik voelde dat het mijn missie was om mensen te helpen verbinding te maken met hun diepste verlangens. Deze coachreis heb ik voor iedereen nu ook toegankelijk gemaakt, met de titel: Leef, met de moed van imperfectie.

 

Lees hier onder de verschillende producten die ik aanbied, van een online programma met persoonlijke begeleiding, een journal en een werkboek tot aan gratis producten. Als je vragen hebt, stuur mij dan gerust een berichtje.

Coachtraject

We starten altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we bespreken we welke doelen jij wilt behalen en of er een klik is. Ik wil graag begrijpen wat jij nodig hebt om zo samen tot een concreet plan te komen voor jou. 

 

Ik zet het ondersteunend programma in als blauwdruk voor jouw coachtraject. In dit onlineprogramma word je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien.  Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken.

 

Je kunt het onlineprogramma zelfstandig volgen. Het programma bestaat uit 10 hoofdstukken, elk hoofdstuk is een wegwijzer. In elke wegwijzer krijg je inzicht in de emoties en overtuigingen die jou blokkeren en weerhouden om het leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt. Tijdens het programma plannen we een zoom-gesprek in en afsluitend van het programma bespreken we jouw blauwdruk en plannen we de rest van de gesprekken in. 

 

 

Leef, met de moed van Imperfectie

- Persoonlijk traject met 6 coaching gesprekken

- ondersteunend onlineprogramma

- jouw blauwdruk als naslagwerk

€ 595,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Journal

Deze journal is met liefde geschreven voor jou. Je gaat wekelijks aan de slag met verschillende thema´ s. Daarmee zet je groei, reflectie en focus actief op de agenda en ga je aan de slag met jouw mooiste leven.

 

Dit journal bestaat uit:

> Weekplanners

> Coach opdrachten

> Dankbaarheidsoefeningen

> Reflectie momenten

> Affirmaties

 

Samen omarmen we jouw eigen en aardige zelf. We ontdekken wat echt belangrijk voor jou is en vanuit dat punt kun je krachtige keuzes maken om jouw leven voluit te kunnen leven!

 

In 50 weken naar jouw mooiste leven!

 

 

Journal Leef

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Werkboek

In dit werkboek word je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken.

 

Dit werkboek bestaat uit:

> 10 Wegwijzers om mee aan de slag te gaan

> Opdrachten

> Coachvragen en reflecties

> Voorbeelden

> Weekplanners

 

In 10 weken naar een leven met lef!

Werkboek Leef

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Vision Board

Ik help je bij het maken van een collage van foto’s, plaatjes, en citaten van jouw dromen, wensen, en doelen dat moet zorgen voor inspiratie en motivatie. Het is een tastbare, visuele weergave van jouw visie voor jouw toekomst. Het geeft in beeld weer waar jij naartoe wilt; wat jij wilt bereiken.

 

Het is niet zomaar een 'knip en plakwerk' wat we maken, ik heb dit omgetoverd tot een online programma. Door de teksten te lezen en aan de slag te gaan met de opdrachten gaan we ook jouw toekomstdromen omzetten naar concrete doelen. Dit helpt je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf naar boven te halen. 

 

Dit is vaak een kruising van werk en privé waarden die jou het best omschrijven. Eveneens kan een VisionBoard je inzicht geven over je lange termijn doelstellingen. Jij bepaalt namelijk hoe jij je toekomst wil vormgeven. 

 

Ik help je ook graag verder tijdens een coachcall, kies dan voor Vision board + coachcall en je kunt een gesprek inplannen in mijn agenda!

 

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen