Aanbod

Het is mijn persoonlijke missie dat mensen die het traject 'Leef' hebben voltooid, erop terugkijken en zeggen: "Dat is het keerpunt in mijn leven geweest! 

 

Een aantal jaren geleden begon ik mijn coachpraktijk, omdat ik voelde dat het mijn missie was om mensen te helpen verbinding te maken met hun diepste verlangens. Deze coachreis heb ik voor iedereen nu ook toegankelijk gemaakt, met de titel: Leef, met de moed van imperfectie.

 

Lees hier onder de verschillende producten die ik aanbied, van een online programma met persoonlijke begeleiding, een journal en een werkboek tot aan gratis producten. Als je vragen hebt, stuur mij dan gerust een berichtje.

Online programma

In dit online programma word je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken.

 

Het online programma bied ik in 3 verschillende pakketten aan. Pakket 1 is het meest uitgebreid met persoonlijke coachcalls, email ondersteuning en je krijgt de journal cadeau!

 

Je kunt het online programma zelfstandig volgen. Het programma bestaat uit 10 hoofdstukken, elk hoofdstuk is een wegwijzer. In elke wegwijzer krijg je inzicht in de emoties en overtuigingen die jou blokkeren en weerhouden om het leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt.

 

Kies het pakket met de begeleiding die het beste bij jou past.

Online programma: Leef, met de moed van Imperfectie

€ 295,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Journal

Journal met liefde geschreven voor jou. Je gaat wekelijks aan de slag met verschillende thema´ s. Daarmee zet je groei, reflectie en focus actief op de agenda en ga je aan de slag met jouw mooiste leven.

 

Dit journal bestaat uit:

> Weekplanners

> Coach opdrachten

> Dankbaarheidsoefeningen

> Reflectie momenten

> Affirmaties

 

Samen omarmen we jouw eigen en aardige zelf. We ontdekken wat echt belangrijk voor jou is en vanuit dat punt kun je krachtige keuzes maken om jouw leven voluit te kunnen leven!

 

In 50 weken naar jouw mooiste leven!

 

 

Journal Leef

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Werkboek

In dit werkboek word je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken.

 

Dit werkboek bestaat uit:

> 10 Wegwijzers om mee aan de slag te gaan

> Opdrachten

> Coachvragen en reflecties

> Voorbeelden

> Weekplanners

 

In 10 weken naar een leven met lef!

Werkboek Leef

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen