Rebel Coaching verbindt mensen met een coachvraag met hun diepste verlangen. Ze worden geïnspireerd om te onderzoeken naar dat wat voor hen mogelijk is en worden daarbij ondersteunt om het lef te hebben om hun dromen waar te maken

Tijdens jouw coachreis kom je obstakels tegen en ga je leren hoe je daarmee om moet gaan. Dat doe je door hier op verschillende manieren naar te kijken, en door opdrachten te doen. Zo maken we een verbinding tussen de theorie en de praktijk.

 

 

DROMEN VANUIT JE HOOFD, DURVEN EN DOEN VANUIT JE HART.  🧡 

 

 

Laat los wie je denkt te moeten zijn, want we gaan samen de uitdagingen aan. Je zult merken dat jij niet de enige bent met deze vragen en onzekerheden. Samen omarmen we jouw eigen(aardige) zelf en ontdekken we wat echt belangrijk voor jou is.

In het ondersteunende programma: Leef, met de moed van imperfectie word je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we bespreken we welke doelen jij wilt behalen en of er een klik is. Ik wil graag begrijpen wat jij nodig hebt om zo samen tot een concreet plan te komen voor jou. 

 

Ik zet het ondersteunend programma in als blauwdruk voor jouw coachtraject. In het onlineprogramma word je geïnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien.  Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken.

 

Je kunt het onlineprogramma zelfstandig volgen. Het programma bestaat uit 10 hoofdstukken, elk hoofdstuk is een wegwijzer. In elke wegwijzer krijg je inzicht in de emoties en overtuigingen die jou blokkeren en weerhouden om het leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt. Tijdens het programma plannen we een zoom-gesprek in en afsluitend van het programma bespreken we jouw blauwdruk en plannen we de rest van de gesprekken in. 

Dit is hoe het werkt

1. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze plan je eenvoudig in mijn agenda via deze link of door een mailtje te sturen naar info@mariellemoret-rebelcoaching.com 

 

2. Je start zelfstandig met het ondersteunende programma en plant je eerste gesprek zelf in.

 

3. Tijdens het programma hebben we contact, je mag mij altijd mailen.

 

4. Je geeft mij een seintje per mail als je het programma hebt doorlopen, dan ga ik aan de slag met jouw blauwdruk. We plannen het blauwdruk gesprek in en tijdens dat gesprek plannen we ook de rest van de gesprekken in.

 

5. Je leeft, met de moed van imperfectie. Je gaat actief aan de slag met jouw doelen waardoor je jouw eigen kracht ontdekt. Stap voor stap kom jij dichterbij jouw doel en heb je alle vertrouwen in jezelf. 

Coachprogramma Leef

- Persoonlijk traject met 6 coaching gesprekken

- ondersteunend online programma

- jouw blauwdruk als naslagwerk

€ 595,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Twijfel je nog of dit programma bij jou past? Lees dan de reviews of stuur mij een mailtje waarin jij jouw persoonlijke situatie aan mij voorlegt.

Klankbord-coaching

Soms heb je behoefte aan een klankbord. Een sparringpartner die samen met je kijkt naar je vraagstukken en die je d.m.v. coachvragen helpt je gedachten op een rij te krijgen waardoor je weer verder kunt.

 

Klankbord-coaching 1 uur á €95,-