Verbindingsretraite Portugal

4 dagen op een prachtige locatie in Portugal, geheel verzorgt. Een heerlijke retraite om weer in verbinding te komen met jezelf. De eerstvolgende retraite is van 25 september 2022 tot en met 28 september 2022. 

Wij organiseren in september 2022 een retraite die geheel in het teken staat van verbinding met jezelf. We nodigen jou graag uit om 4 dagen op een prachtige Quinta in Portugal, geheel verzorgt, te verblijven en helpen jou om de verbinding met jezelf weer te vinden. Deze 4 dagen staan helemaal in het teken van jou. We hebben al een aantal mooie activiteiten in het basis pakket opgenomen waar je aan mee kunt doen, voel je vrij om deze aan te vullen met extra activiteiten.

Je ontvangt een welkomstpakketje met cadeautjes zodat je ook na de retraite thuis lekker lang kunt nagenieten en in verbinding blijft met jezelf.

 

Basispakket €745,- per persoon op basis van een tweepersoonstent met 2 eenpersoonsbedden.

 

Lees hieronder gerust het schema door en onze korte introductie. Helemaal onderaan de pagina hebben we nog wat standaard vragen beantwoord.

 

Heb je nog een vraag of verzoek? Stuur dan gerust een mailtje naar info@mariellemoret-rebelcoaching.com

 

In verbinding met alles wat ik heb, alles wat ik weet en alles wie ik ben.


Op onze prachtige glamping in Estoi...

Maak jij een reis waarin je ontdekt waar het voor jou om moet draaien. Naar dat wat jouw leven inhoud geeft. Jezelf.

De retraite

  • Vliegticket van Amsterdam naar Faro
  • Transfer van het vliegveld naar de locatie (Quinta da boa Sorte)
  • Overnachting in een luxe glamping-tent
  • Eten en drinken gedurende het gehele verblijf (je wordt elke dag in de watten gelegd met gezonde maaltijden, snacks en alles wat de portugese keuken te bieden heeft)
  • Het gehele 4-daagse retraite programma
  • Een mooi programma die jou helpen om weer in verbinding te komen met jezelf. Activiteiten zoals: yoga, numerologie, intuïtief schilderen, reiki, bach bloesem en een maanritueel. We laten jullie ook het moois van Portugal proeven, door een heerlijke Port proeverij en Portugees eten. 
  • Welkomstpakket met mooie cadeau's die je tijdens en na de retraite kunt gebruiken

 

* Prijzen zijn per persoon. Je kunt kiezen voor één bed in een tweepersoonstent (waar dus twee eenpersoonsbedden in staan), waarbij je samen slaapt met een andere deelnemer. Of je kunt kiezen voor een slaapplek in een tweepersoonstent met een tweepersoonsbed, dit wordt vaak gekozen als je samen komt. Zou je dan aan ons willen doorgeven met wie je komt, dan zorgen wij er voor dat jullie goed worden ingedeeld. 

€ 745,00

  • Beschikbaar

Wat gaan we allemaal doen?

Je vind het vast fijn om je een voorstelling te kunnen maken bij deze Retraite, dat begrijpen we helemaal. Hieronder vind je een opsomming van een aantal van de activiteiten. Vergeet ook niet dat je bij ons te gast bent in Portugal en wij leggen onze gasten graag in de watten. Alles is volledig verzorgt, een echte vakantie voor jezelf. 

 

We hebben een mooi programma om de verbinding weer te voelen. Hieronder leggen we wat meer uit over hetgeen wat we gaan doen.

 

BachBloesem: BachBloesem therapie stelt dat bepaalde bloemen en planten energie bevatten die heilzaam zijn. Bach Bloesem draait om emotioneel evenwicht en helpt onze gemoedsstemming bij bepaalde gebeurtenissen in evenwicht te houden. Wij gaan aan de slag om ook jouw persoonlijke mix te maken.

 

Yoga: De beweging van yoga helpt om de verbinding tussen lichaam en geest te versterken. Yoga betekent in het oude Sanskriet ook letterlijk: verbinden. Yoga is voor iedereen en je kunt met de bewegingen meedoen op een manier dat bij jou past.

 

Numerologie: Bij numerologie verbinden we getallen. Je krijgt een boodschap die je mee mag nemen en waar je kracht uit kunt halen. 

 

Wandelcoaching: Door beweging kom je in beweging. Goede gesprekken met prachtige uitzichten én inzichten.

 

Intuïtief schilderen: Met intuïtief schilderen is het goed dat je verbinding met jezelf hebt gelegd. Door te luisteren, voelen en dit te volgen ga je op een intuïtieve manier vormgeven.

 

Reiki: Door een reiki behandeling herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Het helpt om blokkades op te heffen en bevordert de ontspanning. De verbinding tussen lichaam en geest wordt sterker.

 

 

 

 

 Wie zijn wij vraag je? Nou, dit zijn wij:

We hebben allemaal één ding gemeen: vanuit onze diepste missie willen wij mensen in verbinding brengen met zichzelf. Wij zijn Marielle Moret, Janine Nijhof en Bea Greveling. Alle drie komen we uit Twente en hebben we onze eigen specialisme. Hieronder lees je een korte introductie:

Mijn naam is Marielle en ik ben al heel lang werkzaam

als gecertificeerd life coach.

 

Mijn praktijk heet: Rebelcoaching.

Het is mijn missie om mensen te verbinden met hun

eigen en aardige zelf en hun diepste verlangen.

 

⁠Een aantal jaren geleden begon ik mijn coachpraktijk, omdat ik voelde dat het mijn missie was om mensen te helpen verbinding te maken met hun diepste verlangens.

Te vaak zag ik dat men wel dromen en ideeën had om het anders te doen, maar dat het er niet van kwam omdat er teveel obstakels ervaren werden om in beweging te komen.

 

Zelf ben ik ook in beweging gekomen en heb ik mijn droom waargemaakt; Leven in Portugal. Ik nodig je graag uit om bij mij op mijn prachtige landgoed in Portugal.

 

Tijdens de retraite zet ik mijn specialisme coaching in om jou te helpen zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf naar voren te halen.⁠

 

Ik ben Bea Greveling, 

Ik woon in het buitengebied van Almelo, op een prachtige monumentale boerderij.

 

 

In deze omgeving vinden mijn gezin en ik onze rust en omdat ik die rust graag wil delen met anderen heb ik in 2018 bij mijn woning een Reiki praktijk geopend.

 

Ik ben een spontane, vriendelijke, betrokken en humoristische meid die met beide benen stevig op de grond staat. Een Reiki behandeling voor zowel mensen als dieren is zo puur en er zit zoveel liefde in dat er een oase van rust over zowel mij als de cliënt daalt. 

 

Reiki gebruik je om energie uit de bron (het Universum) door te geven om lichaam en geest in balans te krijgen/houden bij mens, dier en planten. Tijdens de retraite zet ik mijn specialisme in om jou weer in verbinding te brengen met jezelf.

Hi, ik ben Janine Nijhof, ik ben 47 jaar en heb een gezellige praktijk aan huis, genaamd "Everyday Coaching".

 

 

Ik ben een passievolle, professionele  en gedreven onderneemster, massagetherapeute, Coach voor ouder & kind en Numerologe.

Ik heb mogen leren om 100% van mezelf te houden zonder me daarbij schuldig te voelen. Nu help ik mensen fysiek en emotioneel weer in hun kracht te komen.

Mijn passie is toch wel om mensen te kunnen helpen om in verbinding te komen met zichzelf, inzicht te krijgen in hun leven en bewust te worden van waar je staat in het leven en dat al het geluk echt in jouw zelf zit. Daarmee aan de slag kunnen gaan waardoor ze hun eigen wereld en stukje mooier kunnen maken.

Ik zet mijn specialisme in tijdens de retraite in Portugal, zie ik je daar?Location

Estrada Muncipal 517

145A, 8005-404

Estói Portugal

Email: info@mariellemoret-rebelcoaching.com

Telefoonnummer: +31 6 55698761


Verbindings retraite Portugal

Vragen en antwoorden

Regelen jullie ook de vlucht?

Ja, wij gaan voor jou de vlucht boeken. Als jij ons jouw gegevens doorgeeft: volledige naam, paspoort/ID nummer, geldigheidsdatum van paspoort of ID en jouw geboortedatum, dan boeken wij jouw vlucht en halen we jou op van het vliegveld. 

 

Moet ik altijd bij iemand in een tent slapen?

Ja, tijdens de retraite verblijf je in een luxe glamping-tent. Dit zijn tenten waar je rechtop kunt staan en waar een vast bed in staat. Het is van alle gemakken voorzien en je kunt het zien als een buiten slaapkamer. De douche en toiletruimte is gezamelijk.

 

Kan ik mijn dieet restricties doorgeven?

Tijdens de hele retraite worden de maaltijden verzorgt door onze geliefde huiskok. We doen altijd ons best om een voedzame en heerlijke maaltijd te verzorgen. Als je bepaalde restricties of dieetwensen hebt horen we dat uiteraard graag!