Wat zegt men over mij?

Het is niet eenvoudig een coach uit te zoeken. er zijn er zoveel! Hoe weet je of een coach bij je past? Of het iemand is waar je je vertrouwd zou kunnen voelen.

 

Op deze pagina worden de bevindingen geplaatst die men over mij zegt.

Wie weet wordt daarmee je keuze makkelijker ; )

Anja;

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik jouw coaching altijd als positief heb ervaren

Rolf;

Ik heb ook ervaring met coaching door Marielle. Ik kan haar aanbevelen. Ze werkt zowel individueel als met een groep erg vanuit "de bedoeling".

janette

Marielle is een betrokken professionele coach. In een coachgesprek heb ik mooie inzichten gekregen. Ik beveel haar van harte aan, gun het jezelf!

 

 


Eefje;

"Marielle is betrokken en persoonlijk. Als coach kan Marielle een spiegel voorhouden. Marielle zet je niet in je kracht, maar helpt je om je eigen kracht te ontdekken. waardoor je vol vertrouwen weer door kunt."

Hennie;

Marielle is een coach pur sang.Ik groei ervan om met haar te sparren. Ze helpt me op weg door een goedmoedige schop onder m'n xxx of zet me aan het denken waardoor ik weer verder kan. Haar gevoel voor humor en haar positiviteit zijn erg prettig. Ze is heel goed in staat om me weer in de actie-stand te krijgen en daar waardeer ik haar erg om. Ik kan Marielle van harte aanbevelen!

Dominique;

Marielle is een topcoach. Ze is vriendelijk, oprecht en streng maar rechtvaardig wanneer het nodig is. Met de benodigde inzichten en de juiste vragen op het goede moment kwam ik weer een stukje dichter bij mijn "ware"zelf. Door haar sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik handvatten gekregen om zelf mijn leven weer op de rit te krijgen.

Ik zou haar iedereen aanraden die de weg naar zichzelf kwijt is of die meer "in control" wil zijn over zijn/ haar leven.