Tarieven

We geven (soms makkelijk) geld uit aan ons uiterlijk, maar geld uitgeven aan je innerlijk...je persoonlijke groei.... dat vinden we best lastig. Soms zelfs zweverig. Terwijl het soms heel fijn kan zijn om een klankbord te hebben. Iemand die je vragen stelt die je jezelf nog niet had afgevraagd. Waardoor je steeds een stukje dieper tot de kern komt, en van daaruit stappen tot jouw oplossing kan zetten.

Dat is de investering waard!

 

Het kennismakingsgesprek is GRATIS, waarbij we kijken of er een klik is en wat er nodig is om van jouw coachervaring een succes te maken!

Klankbord Coaching

1 sessie van anderhalf uur;

99 euro (exclusief btw)

Soms heb je behoefte aan een klankbord. Een sparringspartner die samen met je kijkt naar je vraagstukken en die je d.m.v. coachvragen helpt je gedachten op een rij te krijgen waardoor je weer verder kunt.


Transformatie

Persoonlijke gesprekken op locatie of buiten

6 sessies; 475 euro (exclusief btw)

1 sessie;       79 euro (exclusief btw)

Dit coachtraject is gericht op transformatie. Soms ervaar je "vastgeroest" gedrag of denkpatronen die je belemmeren het leven te leiden dat je graag wilt. Omdat dit meer oefening en denken vraagt gaan we middels gesprekken en opdrachten aan de slag.


Transformatie

Telefonische gesprekken of via e-coaching

6 sessies; 414 euro (exclusief btw)

1 sessie;       69 euro (exclusief btw)

Coaching is ook heel goed mogelijk via de telefoon of via de computer (Ik gebruik hiervoor het programma ZOOM).

Het is heel laagdrempelig en werkt hetzelfde als een gewoon coachingstraject. Dit is soms handig als fysieke afspraken maken lastig is. Het eerste gesprek is bij voorkeur wel op locatie.


Loopbaancoaching

Persoonlijke gesprekken op locatie of buiten

6 sessies; 475 euro (exclusief btw)

1 sessie;       79 euro (exclusief btw)

Als u loopbaanadvies of -coaching hebt, gaat we samen na wie u bent, wat u kunt, wat u wilt, waarom u dat wilt en wat andere mogelijkheden zijn. En ook hoe u dat kunt bereiken. Uiteindelijk komt u erachter welk werk het beste bij u past en hoe u dat kunt realiseren.