Rebel Coaching verbindt mensen met een coachvraag met hun diepste verlangen. Ze worden ge√Įnspireerd om te onderzoeken naar dat wat voor hen mogelijk is en worden daarbij¬† ondersteunt om het lef te hebben om hun dromen waar te maken

Tijdens jouw coachreis kom je obstakels tegen en ga je leren hoe je daarmee om moet gaan. Dat doe je door hier op verschillende manieren naar te kijken, en door opdrachten te doen. Zo maken we een verbinding tussen de theorie en de praktijk.

 

DENKEN VANUIT JE HOOFD EN DOEN VANUIT JE HART.¬† ūüß°¬†

Laat los wie je denkt te moeten zijn, want we gaan samen de uitdagingen aan. Je zult merken dat jij niet de enige bent met deze vragen en onzekerheden. Samen omarmen we jouw eigen-aardige zelf en ontdekken we wat echt belangrijk voor jou is.


Online programma's

In het online programma: Leef, met de moed van imperfectie wordt je ge√Įnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken. Het werkboek bestaat uit: 10 Wegwijzers om naar te leven, opdrachten om de theorie gelijk toe te passen, affirmaties, verhalen en ervaringen. Je ontvangt de werkboeken per mail. Het verschil in de pakketten zit 'm in de begeleiding.

 

Pakket 1. 100% begeleiding!

 

In dit online programma wordt je ge√Įnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken. In pakket 1 ga je zelfstandig aan de slag met het¬†programma, maar heb je mij als ondersteuning. Je hoeft dus niet vast te lopen. :) Tijdens het gehele programma kun je mij mailen en we hebben 4 keer een coachcall om jouw vorderingen te bespreken. Tevens ontvang je de journal thuisgestuurd. Dit is een planner die het online programma ondersteund.¬†

 

Het programma bestaat uit:

> 10 Wegwijzers om naar te leven

> Opdrachten om de theorie gelijk toe te passen

> Affirmaties

> Verhalen & ervaringen

 

Je kunt het online programma zelfstandig volgen. Het programma bestaat uit 10 hoofdstukken, elk hoofdstuk is een wegwijzer. In elke wegwijzer krijg je inzicht in de emoties en overtuigingen die jou blokkeren en weerhouden om het leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt. Daarnaast mag je mij áltijd mailen. Ik vraag je om jouw verhaal met mij te delen zodat ik inzicht krijg in jouw leven en jou stap voor stap verder kan helpen. Daarnaast gaan wij op 4 momenten een coachcall inplannen, zodat ik jou nóg beter verder kan helpen. Deze manier is ideaal als jij het fijn vindt om wat extra begeleiding te krijgen.

 

Door te kiezen voor dit pakket krijg jij 100% begeleiding bij jouw coachreis, zowel door middel van mails als door de coachcalls ga ik jou helpen bij deze reis.

 

Tevens krijg je bij dit pakket de journal cadeau!

 


 

Pakket 2. Mag ik je mailen?

 

In dit programma wordt je ge√Įnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken. In pakket 2 ga je zelfstandig aan de slag met het¬†programma en kun je gebruik maken van de mailondersteuning.

 

Het programma bestaat uit:

> 10 Wegwijzers om naar te leven

> Opdrachten om de theorie gelijk toe te passen

> Affirmaties

> Verhalen & ervaringen

 

Je kunt het online programma zelfstandig volgen. Het programma bestaat uit 10 hoofdstukken, elk hoofdstuk is een wegwijzer.  In elke wegwijzer krijg je inzicht in de emoties en overtuigingen die jou blokkeren en weerhouden om het leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt.

 

Door te kiezen voor dit pakket ga je aan de slag met het werkboek met mailondersteuning. Ik zal jou tijdens het programma uitnodigen om jouw verhaal met mij te delen zodat ik jou beter kan begeleiden.

 

 

 

 


 

Pakket 3. Ik doe het zelf!

 

In dit werkboek wordt je ge√Įnspireerd om te onderzoeken naar wie jij werkelijk bent, en waar je in wilt groeien. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben om jouw dromen waar te maken. In pakket 1 ga je zelfstandig aan de slag met het werkboek.

 

Het werkboek bestaat uit:

> 10 Wegwijzers om naar te leven

> Opdrachten om de theorie gelijk toe te passen

> Affirmaties

> Verhalen & ervaringen

 

Je ontvangt de werkboeken per mail, elke week ontvang je een nieuw hoofdstuk om mee aan de slag te gaan. Het werkboek bestaat uit 10 hoofdstukken, elk hoofdstuk is een wegwijzer.e In elke wegwijzer krijg je inzicht in de emoties en overtuigingen die jou blokkeren en weerhouden om het leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt.

 

Door te kiezen voor dit pakket ga je zelfstandig aan de slag met het werkboek.

 

 

 

Pakket 1.

 

Het online coachprogramma is zelfstandig online te volgen

 

Pakket 1 bestaat uit:

- Online programma Leef

- Mailondersteuning

- 4 Coachcalls

- Leef-Journal (50 weken)

- Toegang tot de Facebook

   Community groep

‚ā¨ 295,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Pakket 2.

Het online coachprogramma vind volledig online plaats en is zelfstandig te volgen. 

 

Pakket 2 bestaat uit:

- Online programma

- Mailondersteuning

- Toegang tot de Facebook

   Community groep

 

Je kunt er voor kiezen om de journal erbij te kopen, zie hieronder de optie.

 

Jij gaat aan de slag met jouw mooiste leven! Door het online programma te kopen zet je al de eerste stap.

‚ā¨ 129,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Pakket 3.

Het online coachprogramma vind volledig online plaats en is zelfstandig te volgen.

 

Pakket 3 bestaat uit:

- Online programma

- Toegang tot de Facebook

   Community groep

 

Je kunt ervoor kiezen om de journal erbij te bestellen.

 

‚ā¨ 79,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Klankboardcoaching

Soms heb je behoefte aan een klankbord. Een sparringspartner die samen met je kijkt naar je vraagstukken en die je d.m.v. coachvragen helpt je gedachten op een rij te krijgen waardoor je weer verder kunt.

 

Klankbordcoaching 1 uur √° ‚ā¨95,-


Twijfel je nog of dit programma bij jou past? Lees dan de reviews of stuur mij een mailtje waarin jij jouw persoonlijke situatie aan mij voorlegt.