Mogelijkheden;

Er zijn meerdere mogelijkheden om je coachtraject vorm te geven.

Coaching d.m.v; persoonlijke gesprekken, telefonische gesprekken of e-coaching via de computer. Individuele- of Teamcoaching. Coachingsarrangementen. Workshops.

Alles wat ik doe staat in het teken van groei en vooruitgang.

Ik kan het aanbod aanpassen aan je wensen en zo komen tot een passend programma.

Consulten

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek bespreken we je doelen en kijken we of er een klik is. Ik wil graag begrijpen wat je nodig hebt om zo samen tot een concreet plan te komen voor je coachingstraject. Een coachingstraject duurt gemiddeld 6 sessies, afhankelijk van je vraag. Na de kennismaking komen we samen tot een arrangement waarbij we ook de duur van het traject vaststellen.


Afspraken

Ik combineer jouw doelen met mijn ervaring en opleiding om zo te komen tot een passend aanbod. Dat kan variƫren van e-coaching/ telefonische consulten, persoonlijke afspraken of een arrangement. Tijdens het traject maken we afspraken met elkaar zodat je ook concrete stappen gaat zetten. Uitgangspunt is dat we beiden, gelijkwaardig en actief zijn om tot jouw doel te komen.


Arrangementen

Wil je er even helemaal alleen tussenuit om eens rustig aan jezelf te werken, of bijvoorbeeld om een persoonlijke- of relationele crisis het hoofd te bieden? Dan kun je kiezen voor een coachingsarrangement. Tijdens dit arrangement verblijf je in een B&B op een prachtige locatie. Optioneel kun je ook gebruik maken van de avondmaaltijd. Naast de prachtige natuur, waar je helemaal tot rust kan komen, krijg je dagelijks coaching.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.